Min värld är fylld av funderingar, drömmar, hjärnspöken, kärlek och poesi. Det yttrar sig som mina ljusa och mörka sidor. Dessa skriver jag   om för min egen skull, men självklart också för Dig som råkar trilla in i min värld. Du välkomnas att läsa mina åsikter och jag hoppas att du   reagerar på dem. Våga tycka! Det här är bara en blogg. Dela med dig av dina tankar vettja! Nu bär äventyret av till härliga Barcelona!

2008-04-24 / 22:48:20
En nischad blogg?

Jag funderade idag över att många av de bloggar som har många läsare är nischade på något sätt. Min uppfattning är att det ska handla om mode, mammor, foto eller något sådant för att locka besökare. Kanske är det så. Om jag skulle välja en egen specialisering för min blogg skulle det inte bli något av det ovan för jag har varken barn, fotointresse eller tid att vara först med det nya modet. Det läser jag i stället gärna om hos andra. Min blogg skulle bli en poesibok. Det låter lite vackert och jag tycker om att skriva. Vad jag vet finns inte heller något liknande (rätta mig om jag har fel) och därför borde ju poesiälskande bloggare flockas hos mig =)

Men när jag funderade vidare över hur det skule vara att skriva en dikt om dagen kom jag fram till följande:

Att skriva en dikt om dagen
Att pressa fram orden
Att klämma ut det som väntas
Skulle vara som att gå på toa
fast än du inte är bajsnödig
Du kämpar
kanske utan resultat
eller så blir det troligen bara skit


Kanske inte riktigt så deprimerande men det jag menar är att poesi inte kan tvingas fram. Därför kommer min blogg inte att innehålla en dikt om dagen. Väl kommer där att i fortsättning ges utrymme för mina och andras verk och dessa finnes för den intresserade under kategorin Poesi. Logiskt och bra! Eftersom att dagens resultat redan är producerat ovan blir det inget mer nu.


Ta hand om er!
/minilli

Kommentarer
Postat av: Fia

hehe... dikter är som du säger: underbart...
tack för en mysig kväll=)
kram kram

2008-04-24 @ 22:51:57
Postat av: minilli

Tack själv gumman. SÅ mysigt att ha dig här =)Kram

2008-04-24 @ 22:57:25
URL: http://minilli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback