Min värld är fylld av funderingar, drömmar, hjärnspöken, kärlek och poesi. Det yttrar sig som mina ljusa och mörka sidor. Dessa skriver jag   om för min egen skull, men självklart också för Dig som råkar trilla in i min värld. Du välkomnas att läsa mina åsikter och jag hoppas att du   reagerar på dem. Våga tycka! Det här är bara en blogg. Dela med dig av dina tankar vettja! Nu bär äventyret av till härliga Barcelona!

2010-06-28 / 09:46:17
Parkliv

En stor del av Barcelona var för mig parklivet. Att gå till parken bara för att sitta där. Njuta av solen. Titta på folk. Så har det aldrig varit för mig hemma i min lilla stad. Men nu har det blivit ändring på det. Med filt, fika och bästa parksällskapet intogs Vasaparken förra veckan Det var precis lika mysigt som i vilken park som helst.

 


2010-06-13 / 20:46:39
Hon har överlevt

Två dagar i rad. Helgpass. Efter att inte ha jobbat på över fyra månader visste jag inte hur jag skulle klara av att bemanna kassa och café på snabbköpet. Men döm av min förvåning: Jag överlevde! Detta trots arga gubbar som tydligen inte tycker att jag är värd att behandlas som en människa när jag inte kan svara på en fråga om extrapris på ost, eller tar för lång tid på mig att hitta plunummret på punchrullar. Härligt att vara tillbaka på jobbet!

Trött, slut och sliten tillbringar jag söndagskvällen med familjen.

/minilli

2010-06-08 / 15:19:16
Mellan hem

Jag längtar efter ett hem. Just nu käns det som att jag inte bor någon stans. Syster bor i min lägenhet. Jag har precis lämnat det som varit mitt hem sedan januari i Barcelona och bor nu hos mamma och pappa. Det är visserligen mysigt, men det är ändå inte mitt hem. Jag längtar till den 1 juli då jag och M flyttar ihop. Det blir äntligen ett riktigt hem. (fast inte vårt, egentligen, eftersom det är sofias ;)

Tiden, ta och skynda på lite!

/minilli


2010-06-07 / 20:25:52
Jobb jobb jobb

I morse gick jag upp kl 8.00 och sökte fem jobb. Jag hoppas få ett i alla fall =)

Håll tummarna!

/minilli

2010-06-03 / 23:10:57
Nya äventyr

Hemma. I Sverige. I systers (dvs min) soffa.

Med ett lätt vemod lämnade jag Barcelona denna soliga morgon. Tack och lov för att jag även möttes av ett soligt Sverige. Att åka hem från arlanda var som att åka rakt in i ett vykort. Gröna sommarängar, hästhagar, sjöar och krispig grönska. Jag har verkligen saknat hemma. Att träffa familjen var underbart och den förbeställda mammalasangen smakade toppen!

Det är sorgligt när något roligt tar slut, som mitt äventyr i Barcelona, men det finns inget som är så skönt som att komma hem. Nu börjar nya äventyr. Bli sambo <3 Byta stad. Söka lärarjobb. Det blir spännande =)

Puss på er! Hoppas jag får krama er i verkligehten snart! Jag har saknat er!

/minilli