Min värld är fylld av funderingar, drömmar, hjärnspöken, kärlek och poesi. Det yttrar sig som mina ljusa och mörka sidor. Dessa skriver jag   om för min egen skull, men självklart också för Dig som råkar trilla in i min värld. Du välkomnas att läsa mina åsikter och jag hoppas att du   reagerar på dem. Våga tycka! Det här är bara en blogg. Dela med dig av dina tankar vettja! Nu bär äventyret av till härliga Barcelona!

2010-07-26 / 09:15:39
Varför regnar det på min parad?

Det har varit sol i nästan oräknerliga dagar. Jag har njutit, men många timmar har jag varit mer än fem meter från vattnet, oftast på jobbet, och därför har jag inte riktigt kunnat uppskatta den 35 gradiga värmen. Då kan ni tro att jag har längtat efter min fyra veckor långa semester. Men hur inleds den om inte med en halvering av gradantalet på termometerna och ett ihärdigt regn. Tack! Sa jag att jag ska tälta tisdag till fredag? Tack igen!


2010-07-23 / 18:42:54
Katter är lycka



Åh, jag älskar denna katt!
meeeoow =)


2010-07-14 / 23:28:59
Farmor 29 år

Jag är nyligen "hem"-kommen efter en minisemester i Dalarna. Alltså är jag hos mor och far och inte hos sambon. Det har varit kalas i byn och vi firade min unga farmors trettionionde 29-årsdag. Än så länge kan jag kalla henne farmor men vad gör jag när jag fyller 30?

Min söta farmor iklädd födelsedagspresent


2010-07-06 / 10:27:07
2 juli - Hoffmaestro & Chraa

En halv natt i nya hemmet, sen åkte jag tillbaka till Västerås! Det som drog i mig var elva musikaliska män som skulle uppträda på Fiskartorget =) Hoffmaestro & Chraa gjorde en grym spelning. Det var svett, adrenalin, hopp, handdukssväng och renaste glädje. Och jag och Ida överlevde den klassiska publikstormen, tack och lov!






/minilli


2010-07-06 / 09:59:00
1 juli 2010 - Sambo

Flyttlasset gick, två timmar senare än beräknat, äntligen från Västerås mot Stockholm. Jag vinkade hej då till det som varit mitt hem i nästan fem år för att bli sambo i en tvåa på tolfte våningen =)



Flyttlass


Lillasyster känner sin storasyster och gav mig en "lågt-blodsocker-låda"
för att motverka eventuella humörsvängningar =)                               



Hej då gamla hemmet



Hej hej hemsk mycket hej till mitt och sambons nya hem!

/minilli