Min värld är fylld av funderingar, drömmar, hjärnspöken, kärlek och poesi. Det yttrar sig som mina ljusa och mörka sidor. Dessa skriver jag   om för min egen skull, men självklart också för Dig som råkar trilla in i min värld. Du välkomnas att läsa mina åsikter och jag hoppas att du   reagerar på dem. Våga tycka! Det här är bara en blogg. Dela med dig av dina tankar vettja! Nu bär äventyret av till härliga Barcelona!

2010-03-15 / 20:40:18
Fonetik är inte min grej

Jag har haft en toppenhelg. Den inleddes med klassfest, alla klasser i skolan, på en bar ovanför Placa Cataluña. Dessutom befann sig ett gäng spanska amatörskådespelare på baren som gjorde oss svenskar nervösa. Speciellt när den ekivoka damen klämde Maria på brösen och frågade hur mycket de kostat.

Lördagen blev häflten plugg och hälften mys. Jag och Ida tog en låång promenad på eftermiddagen som ledde till Port Olímpic, och tre timmar senare kom vi hem. Då köptes de Dürümrullar och chips inför melodifestivalfinalen. Ida, Maria, Linda och jag trängdes i det lilla lilla vardagsrummet. Vi hejade på Salem men kändes oss ändå nöjda när Anna vann. Efter tolvslaget sprang vi på grisjakt och slöt samman med klasskamrater på a k "grisbaren". Mycket trevlig stämning. Avslutningsvis stannade Ravaltjejerna så klart på Ambar tills lamporna tändes. Då blev det mimsång i vardagsrummet innan sängen omfamnade oss alla =)

Söndag, slödag, plugg och superförkylning. JAg nös hela dagen, men hann också njuta av solen på torget vis MACBA. Underbart!

Men idag är det allstå måndag. Om fyra dagar har vi en fonetiktenta. Jag kräks på fonetik nu för jag fattar ingenting. Dessutom mås jag kasst på grund av diverse förkylningsåkommor!! Det enda bra idag är SOLEN som återigen vermer Barcelona. MACBA fick finbesök av mig och Maria idag också =)


Liten på jorden i Barcelonas solnedgång, lördagspromenaden.

/minilli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback