Min värld är fylld av funderingar, drömmar, hjärnspöken, kärlek och poesi. Det yttrar sig som mina ljusa och mörka sidor. Dessa skriver jag   om för min egen skull, men självklart också för Dig som råkar trilla in i min värld. Du välkomnas att läsa mina åsikter och jag hoppas att du   reagerar på dem. Våga tycka! Det här är bara en blogg. Dela med dig av dina tankar vettja! Nu bär äventyret av till härliga Barcelona!

2008-12-30 / 13:35:42
Jackpot på jobbet

En cachguardmaskin fick spunk på jobbet i går. När vi vid stängning skulle tömma alla kassor på sedlar började myntinsamlaren spruta ut mynt i rasande fart. Jag fick ösa ner tior, femmor, ettor och halvor i en fryspåse och kände mig som en spelkung som vunnit storvinsten på kasinots enarmade bandit. Men trots att jag fick Jackpot fick jag inte behålla min vinst på SJU kilo mynt. Innan jag lämnade min skatt till kassaledaren roade jag mig med att väga den. Om myntpåsen hade varit en oxfilé på sju kilo hade den kostat 2027 kronor och 57 öre. Dock tror jag påsen innehöll mer än så =)

Till följd av mitt lyckorus över jackpotten glömde jag mina jeans och min nya tröja på kassabandet i kassa 10. Typiskt! Men jag ringe jouren som frontade grönsaker mitt i natten och han hittade och tog vara på mina kläder.

Efter en så händelserik dag glömde jag att ringa bästisen och säga GRATTIS! Tur nog att jag sa det både i lördags och i söndags! Älskar dig min lilla sötnos!

/Minilli

Kommentarer
Postat av: GUINEVERE

Min snuttbulle :D

Älskar dig också, och om du vore en oxfilé så skulle du vara ovärdelig ;)

KRAAAAAAAAAAAM!!

2008-12-30 @ 16:59:24
URL: http://bloggingbyguinevere.blogg.se/
Postat av: Junitjej

En sådan kanonfin blogg du har!!

Din mössa på headern är jättesöt!

2009-01-02 @ 19:15:18
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Junitjej

En sådan kanonfin blogg du har!!

Din mössa på headern är jättesöt!

2009-01-02 @ 19:15:34
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback